dimecres, 28 de maig de 2014

Vilamajor a la Garriga on PhotoPeachEl dia 27 de maig de 2014, van venir els nois i noies de tercer d'ESO de l'Insitiut Vilamajor de Sant Pere de Vilamajor a la Garriga, concretament a l'escola Puiggraciós. Van venir per ensenyar-nos als nens i nenes de cinquè i sisè uns jocs que s'havien inventat a les classes de tecnologia i matemàtiques.
 Els jocs eren uns taulells amb preguntes de matemàtiques adreçades a alumnes de cicle superior de primària. Val a dir, que en un principi els jocs eren per ells i estaven fets amb preguntes per a nens de la seva edat.
Alguns estaven fets de fusta,d'altres de cartolina plastificada i un de metacril·lat. Segons a quina casella queies, et tocava fer una cosa o una altra. Per exemple:operacions, problemes, preguntes, ballar la Macarena, fer la croqueta, cantar...
 L'Eva, la mare d'una companya nostra,la Rut, és professora d'aquests alumnes i per això li vam demanar si podien venir a ensenyar-nos els jocs.
 Ho vam passar molt bé perquè vam conèixer gent nova. Va haver-hi nens que es van fer amics.Al final ens ho varem passar molt bé perquè vam jugar a jocs nous. Va ser molt divertit i emocionant.